Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 2019-2020 Dönem Sonu Sanal Sergi

afiş-1.jpg

Fakültemiz Öğrenci Karma Sanal Sergisi, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde yürütülen Temel Tasarım, Dijital Fotoğrafçılık, Sayfa Tasarımı, Web Tasarımı ve Bilgisayar Destekli  Grafik Tasarım derslerinde öğrencilerimizin yapmış olduğu uygulama çalışmalarından oluşmaktadır.  Sanal sergimizde toplamda 300'e yakın çalışma yer almaktadır.

Öğrencilerimizin çalışmalarını dijital ortamda sizlerle buluşturan Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sanal Sergi Küratörü  Dr. Öğr. Üyesi Tamer KAVURAN'a çok teşekkür ediyor ve en kısa zamanda gerçek ortamdaki yeni sergilerimizle sizlerle buluşmayı diliyoruz.

Prof. Dr. A. Fulya ŞEN
Dekan V.

Not:

-Sergiyi gezerken kullanılabilecek kısayollar: W+S+D+A+E+Q tuşları

-Sergiyi tam ekranda gezebilmek için sağ üst kısımda bulunan ekran genişletme butonuna tıklayınız.

Sayfada sergiyi görememeniz durumunda yedek bağlantı için tıklayınız.